suksess-havari-lansering

Lørdag 17. oktober 2015, kl.12.00 kunne vi invitere til lansering av den første boka om den 105 årige historien til Storvik Mek. Verksted. Lanseringen ble gjennomført i Bystyresalen i Rådhuset i Kristiansund.
Prosjektet ble vedtatt å gjennomføre i styremøte den 13. mai 2009. Etter 6 års arbeid var vi i mål – slik som planlagt. I tilegg til betalte tjenester – som forfatter, grafisk arbeide og trykking, har det vært produsert ca. 5000 dugnadstimer, alt vesentlig knyttet til arbeid med dokumentasjon, finansiering og forhåndssalg.
Vi i stiftelsen mener at vi har lansert en bok vi har all grunn til å være stolte av. Til lanseringen var det frammøtt et 50 talls inviterte, og tilhørere for øvrig, som ble traktert med Lanseringskake og musserende drikke. 
suksess-havari-kakeProgrammet var slik:

  1. Velkomst og informasjon ved styreleder Einar Sæter
  2. Bildekavalkade / kommentar gjennom en 105 årig industrihistorie ved Einar Sæter.
  3. Gjennomgang av prosjektet ved prosjektleder Øyvind Stavseth.
  4. Hilsen fra forfatter Anders Jensen sin familie ved sønnen Reidar Jensen.
  5. Boka får sin offisielle tittel ”Fra suksess til havari” - avduking av Harald Storvik med hjelp av Andrea Dørge Gåsø som er 6 generasjon rett ned fra grunnleggeren av Storvik Mek., John Oleson Storvik fra Sunndal.
  6. Hilsen fra Kristiansund Kommune v / ordfører Kjell Neergaard som også åpner for salget.
  7. ARK ved Kjell Juul starter salget. Salget kom godt i gang mens vi ennå var samlet i Rådhuset. 
  8. Så var inviterte gjester og øvrige det var plass til med på tur med ”Framnæs”, i kjølvannet av ”Dahlebåten – Anno 1921”.

Turen gikk fra Piren til Dale, langs verkstedområde til tidligere Storvik Mek. Verksted. Guiden på turen var Harald Storvik, hvor også gode historier ble fortalt. Turen endte tilbake ved Piren – og arrangementet ble avsluttet om lag kl.15.30. 

Stiftelsen takker alle som har bidratt til å gjøre lanseringsdagen til en festdag.

Boken kan du bestille på vår nettside - trykk på bildet under:

suksess-havari-bokomslag-stor

Våre bøker